Despre CEIR

Cine suntem?

Suntem Comunitatea Elitelor in imobiliare din Romania, pe scurt C.E.I.R. Aceasta comunitate este formata din cele mai reprezentative, prestigioase si premiate agentii imobiliare din Romania, avand o vasta experienta, expertiza, vechime si maturitate in domeniul imobiliar. Fiecare dintre membri si-a adus aportul, iar contributia semnificativa a acestora a condus la afirmarea ca lideri ai pietelor locale in care isi desfasoara activitatea.

Domeniul imobiliar se perpetueaza spre perfectionare si maturizare, dar si profesionalizare.
Pe termen lung, ne propunem standardizarea pietei imobiliare, imbunatatirea perceptiei consumatorilor si cresterea la scara inalta a calitatii vietii celor ce activeaza in domeniu de real-estate.
Respectam in mod deosebit demersurile efectuate de entitatile si organismele imobiliare din toata tara si ne propunem o colaborare intensa cu asociatiile cu care impartasim un scop comun. Fiecare membru C.E.I.R crede si contribuie in permanenta la perpetuarea intereselor antementionate, urmarind sa se autodepaseasca, sa ridice stantardul calitatii serviciilor, sa dezvolte sistemele, structurile si tehnologia, si nu in ultimul rand sa investeasca in training-ul celor care activeaza in domeniu.
Incepand cu 2019, ne motivam sa realizam cat mai multe impreuna, pentru o “Romanie imobiliara a elitelor”.
Ne-am propus de la inceput sa concentram intr-un singur loc toate brandurile de succes din imobiliare, lideri locali si regionali ai celor mai importante orase din tara.
Ne dorim sa avem printre membri C.E.I.R companii conduse de oameni integri, valorosi si dornici de progres. Constientizam ca activand impreuna spre un scop comun, putem transforma radical lipsurile acestei industrii.
Suntem dispusi sa ne focusam toata energia si eforturile pentru realizarea misiunii propuse: aceea de schimbare a perceptiei consumatorilor de imobiliare asupra acestei industrii, prin educatie profesionala de calitate, networking și perfectionare continua.
Prin transparenta, deschidere si implicare, suntem convinsi ca vom reusi la aducerea unui plus semnificativ in dezvoltarea pietei imobiliare din Romania.