Despre Imobiliare Romania

Cele mai noi anunțuri exclusive

Imobiliare Romania reprezinta cea mai importanta sursa de informatii imobiliare, avand exclusivitate in promovarea proiectelor rezidentiale de top.

Prin birourile agentiilor din intreaga tara si mii de liste de proprietati distincte, reteaua noastra nationala este pozitionata in mod unic pentru a gasi casa perfecta care sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Fie ca sunteti in cautarea unui refugiu senin pe malul lacului, emotia si rafinamentul unui apartament urban, o proprietate rurala linistita, reteaua noastra de profesionisti din domeniul imobiliar este aici pentru a va ghida in fiecare pas.

Nu numai ca ne bucuram sa reprezentam cele mai exclusiviste proprietati din Romania, dar avem marea placere in a-i ajuta pe clientii nostri extraordinari sa isi descopere urmatoarea casa. Deservim toate tipurile de proprietati, inclusiv case, apartamente, vile sau spatii comerciale/industriale. Daca doriti sa cumparati sau sa vindeti o proprietate imobiliara, reteaua noastra nationala va poate ghida spre locuinta viselor voastre.

Imbiliare Romania
21329Total oferte publicate
6754Anunturi vanzari apartamente
3265Anunturi vanzari case
324Agenti
imobiliari

Cred ca de aici vine schimbarea, dintr-o coalizare a brandurilor de succes care vor ramane si peste 10 ani indiferent de ce se va intampla in viitor, de criza sau de alte lucruri pe care sa zicem ca nu le anticipam. De aici vine, de fapt, schimbarea sanatoasa.

Cătălin PriscornițăPreședinte al C.E.I.R.

În România, în momentul acesta, este nevoie de o educație corectă în domeniul în care lucrăm, de aceea este vital ca noi să ne organizăm și să vedem cum putem face acest lucru cât mai corect și concret.

Ciprian IovuVicepreședinte al C.E.I.R.

Ne dorim să îi avem alături de noi pe acei lideri care au demonstrat în timp că pot să facă imobiliare la un nivel satisfăcător și pot să aducă valoare acestei piețe. Este foarte important să ne ducem acolo unde consumatorul nostru este setat ca așteptări și să putem să îi satisfacem nevoile pentru că percepția, din păcate, de foarte mulți ani în piață este destul de negativă.

Eugen EncuțescuVicepreședinte al C.E.I.R.
Imbiliare Romania

Platforma care reunește cei mai mulți agenți

Imobiliare Romania se straduieste sa ofere un angajament de neclintit de excelenta tuturor clientilor nostri. Indiferent daca doriti sa achizitionati sau sa vindeti o proprietate distinctiva, agentiile imobiliare afiliate, prin agentii imobiliari va stau la dispozitie cu instrumentele necesare pentru a comercializa fiecare proprietate cu acelasi nivel de ingrijire si personalizare.

Pentru cei care doresc sa isi vanda proprietatile, agentii imobiliari au experienta si instrumentele de marketing necesare pentru a va asigura ca proprietatea dumneavoastra este prezentata unui public de cumparatori calificati si interesati. Marketingul nostru imobiliar este conceput pentru a va oferi avantajul competitiv prin cresterea interesului pentru proprietatea dumneavoastra si implicarea publicului nostru atat online cat si offline. Reteaua nationala de agenti imobiliari actioneaza exclusiv in numele nevoilor individuale ale clientului nostru si ofera cea mai mare discretie atunci cand ajuta piata imobiliara.

Agentii imobiliari afiliati si-au focusat toata energia si eforturile pentru realizarea misiunii propuse, fiind negociatori calificati, prin educatie profesionala de calitate, networking si perfectionare continua. Prin transparenta, deschidere si implicare, suntem convinsi ca vom reusi la aducerea unui plus semnificativ in dezvoltarea pietei imobiliare din Romania.